Om Rå Kolonial

Rå Kolonial ønsker å gjøre det enkelt for alle å få tak i naturlig sunn og næringsrik mat som lett kan inntas når som helst, og hvor det måtte passe inn i en ellers travel hverdag. Vi har et fantastisk samarbeid med vår produsent som hjelper oss å finne den beste kvaliteten på økologiske ingredienser fra såkalt supermat som dyrkes på økologisk sertifiserte gårder over hele verden. Alt fra økologisk maca-rot som håndplukkes på over 4000 meter høyde i andesfjellene i Peru, til superfrukten guarana som dyrkes i plantasjer i Bahia i den nordøstlige delen av Brasil, moringablader fra India tettpakket med næringsstoffer, energibomben rød banan som høstes fra banantrær i Equador til den unike frukten baobab som høstes fra de store baobab trærne i Afrika.

I Rå Kolonial er vi lidenskapelig opptatt av det vi gjør og vi streber etter å tilby en unik økologisk portefølje av mat og tjenester av aller beste kvalitet, innovasjon og verdi, og som vil ha en positiv innvirkning på kundens helse og humør. Vi ønsker at våre økologiske og naturlige produkter skal spre glede og god helse til så mange som mulig, og vi tror at den positive energien vi legger i våre produkter vil spre seg og smitte over på andre.

Alle våre produkter inneholder nøye utvalgte og håndplukkede ingredienser som er riktig behandlet og naturlig fremstilt. Ingrediensene er alle økologisk sertifisert og høstet, tørket og håndtert riktig, slik at næringen er ivaretatt på best mulige måte.

Rå Kolonial er et norsk firma som holder til i Drøbak i Akershus.

logo-web-svart

Vår kontaktinformasjon er:
Rå Kolonial AS
Wilhelmsbakken 4, 1444 Drøbak
Mobil: 988 61 000
E-post: hei@rakolonial.no
Org.nr.: 919 195 177