Spørsmål og svar

Om produktene

Er alle ingrediensene i deres produkter økologiske?

Ja, alle våre ingredienser er sertifisert av Organic Farmers and Growers, som er en av Storbritannias ledende organiske kontrollorganer. For at et produkt skal klassifiseres som økologisk, må det være helt fri for plantevernmidler, kunstig kjemisk gjødsel og genetisk modifiserte (GM) ingredienser og kjemikalier. Debio her i Norge garanterer også for at varerene våre merket med Debio godkjenningsmerker er produsert på en økologisk og bærekraftig måte. Vi er stolte over at vi kan tilby et komplett utvalg av produkter som oppfyller alle disse kravene.

Er alle ingrediensene i deres produkter rå?

Ja, alle våre ingredienser er rå, noe som betyr at produktene ikke har blitt oppvarmet over 47 grader, og er fri for tilsetningsstoffer som sikrer at næringsverdien til produktet opprettholdes. En av grunnene til at vi kan tilby denne typen produkt er at tørkemetoden som brukes til våre pulverblandinger er sol- eller lufttørking, mens noen få produkter også frysetørkes.

Er alle ingrediensene 100% naturlige?

Ja, alle våre ingredienser er 100% naturlige, rene og inneholder ingen tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, fyllstoffer eller kjemikalier etc. Det du ser er det du får!

Er alle produktene deres kvalitetssikret?

Vår produsent går langt for å finne de aller beste ingrediensene til oss, og tester mange forskjellige varianter fra forskjellige gårder og land. De sørger også for å sjekke spesifikasjoner og analyser for nøkkelindikatorer, og sørger også for at produktene har riktig og best mulig smak, tekstur og utseende. Vi prøver alltid ut produktene og samarbeider med ernæringseksperter for å kunne tilby våre kunder de beste produktene i markedet.

Er alle ingrediensene behandlet og høstet i tråd med etiske retningslinjer?

Ja, vi favoriserer gårder og partnere med høye sosiale og miljømessige standarder som støtter sine produsenter, gir tilbake til deres lokalsamfunn og jobber i harmoni med naturen.

Om bestillingen

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg mottar varen i posten?

Vi sender alle bestillinger per post. Bestillingene blir pakket samme dag og sendes enten dagen du bestiller eller senest neste dag. Leveringstid er derfor fra 2-4 dager.

Hvor lenge har jeg angrerett på varen?

Vi har 14 dagers angrerett på produkter du kjøper hos oss. Du kan ikke levere tilbake en vare der selve produktposen er åpnet. Angrerettskjema finner du her: Angrerettskjema